La serra de Tramuntana és la serra principal de l’illa, i és coneguda per amants de l’esport a l’aire lliure i els que gaudeixen de bones rutes amb moto per Mallorca. Aquesta ruta és circular. Comença a Palma, des d’on surt per anar direcció la Serra de Tramunatana. Més tard ens dirigirem a Banyalbufar, municipi que forma part de la serra i que és obert al mar. És un bon lloc per parar i gaudir d´un esmorzar i fer algunes fotos. Més tard sortirem cap a Valldemosa. Aquest poble és un dels més turístics i és una parada obligatòria si voleu gaudir d’un poble típic illenc amb monuments de patrimoni de la humanitat. Un cop vist, emprenem la darrera part de la ruta cap a Plama de nou. Aquesta ruta està plena de bones corbes, carreteres de somni i uns paisatges que deixen la boca oberta. Molt recomanada.

Sens dubte un dels millors plans per fer amb moto per Mallorca és la ruta de Palma a La Calobra. Si teniu ganes de corbes, aquí en trobareu 800, si si, no és broma. 800 corbes passant pel famós “nus de corbata”. Aquesta coneguda carretera és el paradís dels motards a Mallorca. Es pot gaudir d´un paisatge fantàstic, amb espectaculars vistes, pobles i racons tranquils i molt més que has de descobrir tu mateix.

Una cosa que has de fer a Mallorca és una ruta amb moto per les millors cales de l’illa. Organitzar un dia de bany és molt bona idea si el visites a l’estiu. Des de Palma sortirem en direcció a Manacor amb l’objectiu d’arribar a Cala Romantica com a primera parada. Un cop situats a la costa, voregem els millors punts de bany com Cala Anguila, Cala Millor, Cala Ratjada, Cala Gat i Cala Mesquida. Amb aquesta ruta gaudiràs de bones carreteres i unes vistes del mar que et sorprendran. A més, podràs combatre la calor amb un bany a les millors platges i cales de Mallorca.