Aquesta ruta ens porta des de Palma fins a nombroses cales i platges de la zona est de l’illa. Agafem la Ma-15 en direcció a Manacor. Després d’envoltar el poble, prenem la Ma-4015 per després enllaçar-la amb la Ma-4014 que ens portaria a Cala Romàntica. Aquesta cala de sorra blanca compta amb unes impressionants aigües cristal·lines, per la qual cosa és parada obligatòria per fer uns banys i gaudir una estona de les vistes. Tal com surtis de Cala Romàntica, trobaràs indicacions que et portaran a Cala Anguila, on trobaràs unes roques al lateral de la platja que podràs travessar per arribar a gaudir d’unes vistes espectaculars del mar. Abans de seguir el camí, et pots parar a dinar al mateix restaurant al Restaurant Vista Alegre (Marco Polo, 84), on a més de gaudir de la gastronomia gaudiràs d’unes belles vistes com el seu nom indica.


Continuem per la Ma-4014 que ens portarà fins a Porto Cristo, on es troben les famoses Coves del Drach. Passat el poble, continuem el nostre camí per la Ma-4023 fins arribar a Cala Millor, una de les platges més conegudes i àmplies. Després d’aquesta breu parada, seguim per la Ma-4040 per arribar fins a la Ma-15 amb destinació a Cala Ratjada. Aquesta zona és força diferent de l’anterior, ja que és una zona destinada als joves i amb més bars i pubs per la zona. Passant el poble, arribem a Cala Gat, una petita caleta on ens parem uns minuts abans de seguir fins a la nostra darrera parada del dia: Cala Mesquida.

Aquesta darrera va ser una de les que més vaig gaudir i no precisament per la seva tranquil·litat, ja que en arribar ens vam trobar amb els socorristes alerta i gran nombre de tant nens com adults divertint-se amb les enormes onades que arribaven a la riba. A més del mar, Cala Mesquida ofereix unes vistes precioses d’unes dunes amb diverses rutes senyalitzades per creuar d’unes cales a les altres a través d’aquestes dunes. Després de divertir-nos una estona amb les onades, va arribar l’hora de tornar a Palma.