Tradició

Volta a Mallorca

iNFORMACIÓ

Volta a Mallorca en Moto

Una forma diferent de descobrir l’illa sobre rodes

Any rere any ½ Milla Sportclub reuneix milers de persones vingudes de tot el món per participar en els esdeveniments motards més rellevants de Mallorca. Una volta diürna a l’illa i una altra nocturna, una forma única de recórrer-la i també, una de les millors experiències que s’enduran d’aquesta illa els amants del motor.

Rodar per les carreteres de Mallorca al teu ritme, admirant tots i cadascun dels tresors que trobaràs en el camí. Aquesta és l’essència de les Voltes Internacionals a Mallorca amb moto, tant en la versió de dia com en la de nit. Uns esdeveniments que duen més de trenta anys atraient a motoristes arribats de qualsevol punt de les illes, la Península i Europa.

La Volta diürna se sol celebrar sobre el mes d’abril. S’inicia a les 10 del matí en el cor de Palma en direcció a la bella Serra de Tramuntana, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.

No pots deixar de visitar els pobles de Mallorca. Una mateixa carretera que uneix els preciosos nuclis de Valldemossa, Deià, Sóller, Lluc, Pollença i el seu port et marcarà el camí entre penya-segats, boscos d’alzinars, amb l’immens blau del mar Mediterrani de fons. Després de la primera etapa i de reposar forces al Port de Pollença, el trajecte segueix cap a Capdepera, al nord-est de l’illa, per continuar cap al sud passant per Manacor, Felanitx, Campos o Llucmajor. Queden per al record les vistes de la ciutat romana d’Alcúdia, el Castell de Capdepera, el de Sant Salvador a Felanitx… No hi ha pressa, tens tot el temps del món per gaudir del passeig.

La volta nocturna té la seva cita al setembre. La sortida és a les 21 hores de Palma, però en aquesta ocasió la ruta va del sud-est al nord-est de l’illa, amb parada per sopar de torrada al poble de Son Servera. El trajecte de tornada cap a Palma ho faràs per l’interior, amb un itinerari d’allò més variat. Estigues atent per aconseguir la teva inscripció, que inclou obsequis i dinar o sopar!

Llocs a visitar 

   Valldemossa

Deià

Port de Sóller

Lluc

Alcúdia

Sant Salvador